Gourmetmad på kurferie
Vores kurferie i Horsens var inklusiv velkomstdrinks forud for begge middage som ligeledes var inkluderet i opholdet.
Maden første aften var ganske udmærket. Muslingesuppen til forret overraskede absolut positivt, og oksefiletten med rødvinssky, marksvampe og nye kartofler til hovedret var også fin, men kødet var dog lidt sejt.
Anden og sidste aften bestod middagen af indbagt unghanebryst med rødvinssky og nye kartofler (ja igen) og til dessert is og kage. Unghanebrystet var virkelig lækkert, men det virkede egentlig mere som en forret, for der var alt for lidt af det. Det bør ikke være meningen at man skal spise sig mæt i desserten.
Til gengæld var det intet problem at blive mæt ved morgenmaden, hvor der var rigeligt med rundstykker, wienerbrød, blødkogte æg og forskellige mælkeprodukter (og det sætter man stor pris på når man har prøvet morgenmaden på et hotel i Bulgarien).
Alt i alt må man bestemt sige at der var tale om gourmetmad. Ud af 5 stjerner vil jeg give middagenes kvalitet 4 stjerner. Dog får de kun 2 stjerner for mængden, så det må samlet give 3 stjerner for gourmetmad på Best Western Hotel Danica.
Hvis du har fået lyst til lækker mad er der hjælp at hente på
Foodfan.dk