Kurbad

Lækker poolPå sidstedagen af vores kurferie, inden vi skulle hjem, tog vi i equinox træningscenter med eksklusivt pool-område, spa, dampbad, sauna osv. Det er Nordeuropas største af sin art, og bestemt en god oplevelse. Vi havde mere eller mindre faciliteterne for os selv, og det var bare et ekstra plus. Forhåbentlig kan billederne give et indtryk af hvor fedt det var.

Afslapning i spaSet i bakspejlet havde det dog været rart, hvis hotellet havde været lidt bedre til at informere om disse faciliteter på forhånd. Equinox i Horsens ligger nemlig et godt stykke fra Best Western Hotel Danica, og da vi ikke var i bil tod det os et godt stykke tid at gå hen til disse faciliteter. Så lang tid at vi tog en taxa på tilbagevejen. Så det skal man i hvert fald være opmærksom på hvis adgang til kurbad er en vigtig del af ens kurferie. Er man i bil, er det dog ikke noget problem.

Dampbad i kurbadBortset fra den lidt mangelfulde information, var turen i dette kurbad en perfekt afslutning på en kurferie med flest plusser, men også nogle minusser.


Kurferie.dk © 2006