Kurhotel

Vores kurferie fandt sted på Best Western Hotel Danica i Horsens. Det skal indledningsvis siges at dette 4-stjernede hotel ikke er et decideret kurhotel. Det er sådanset et ganske almindeligt hotel, som så har lavet et pakketilbud i samarbejde med en klinik, hvor man kan få massage og ansigtsbehandling og et træningscenter/kurbad, som frit kan benyttes.
Som udgangspunkt fungerede dette fint nok, men det er væsentligt at understrege at man altså skulle ud fra selve hotellet for at få massage eller benytte sig af træningsaktiviteter og kurbad. Dette mener jeg godt at hotellet kunne have gjort bedre opmærksom på på forhånd. Det viste sig nemlig at have stor betydning for os fordi vi ikke var afsted i bil.

Hotelværelset var helt ok (vi havde dog forventet lidt mere af et 4-stjernet hotel). Vi fik en god og venlig betjening på dette kurhotel, men man kunne godt have været bedre til at oplyse om de forskellige aktiviteter, der var inkluderet i kurferien, og hvornår disse aktiviteter kunne benyttes.

Inkluderet i "pakken" var også 2 gange morgenmad og 2 gange aftensmad på hotellet. Dette kan du læse mere om på siden "Gourmetmad".

Alt i alt havde vi et rigtig godt ophold på dette kurhotel. Afslutningen på denne oplevelse blev dog ikke helt som man kunne have ønsket sig. Ved afrejsen fra hotellet, bad jeg om at få en faktura med, så jeg kunne betale for vores kurferie når vi kom hjem, og det var naturligvis ikke noget problem. Efter vi var kommet hjem satte jeg så fakturaen til betaling den dato som var angivet som betalingsdato på fakturaen. Så var det på plads - troede jeg! Efter nogle dage blev pludselig ringet op af en medarbejder fra Best Western Hotel Danica angående manglende betaling. Jeg forklarede naturligvis at betalingsfristen ikke var overskredet og at fakturaen var sendt til betaling, men fik så at vide at jeg skulle have betalt ved afrejse fra hotellet. Det syntes jeg jo er lidt mærkeligt når de selv havde givet mig en faktura til senere betaling. Jeg bryder mig hverken om at blive beskyldt for at være dårlig betaler, eller om at spilde min tid på den måde. Pinligt for et 4-stjernet hotel! Denne episode skal ikke trække ned i min anmeldelse af vores kurferie, men det kan ikke undgå at trække ned i mit indtryk af Best Western Hotel Danica.
Kurferie.dk © 2006